0 0

Interneto svetainės privatumo politika

Bendrosios nuostatos

Ši privatumo politika (toliau – Politika) reglamentuoja UAB  „Echo stamp“, į. k. 111437194,  valdomos interneto svetainės www.stampline.lt  ir www.echostamp.lt (toliau – Interneto svetainė) Naudotojo pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.

Interneto svetainę administruoja UAB „Echo Stamp“, į. k. 111437194, veikianti kaip su svetaine susijusių paslaugų teikėjas (toliau – Teikėjas).

Prieš pradėdami naudotis Interneto svetaine ir jos pagalba teikiamomis paslaugomis, Jūs kaip Interneto svetainės bei teikiamų paslaugų naudotojas privalote atidžiai perskaityti ir susipažinti šia Politika. Naudodamiesi Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate, kad sutinkate laikytis šios Politikos.

Jei nesutinkate su Politika arba tam tikra jos dalimi, Jūs privalote nesinaudoti Interneto svetainės paslaugomis. Priešingu atveju laikoma, jog Jūs susipažinote ir besąlygiškai sutikote laikytis šios Politikos.

Teikėjas neprisiima jokios rizikos ar atsakomybės ir yra nuo jos besąlygiškai atleidžiamas, jei Naudotojas ne iki galo susipažino su Politika, nors jam tokia galimybė buvo suteikta.

Teikėjas turi teisę be įspėjimo apriboti Jūsų naudojimąsi Interneto svetainės paslaugomis, jeigu Interneto svetaine naudosite pažeisdamas šią Politiką ar bandysite pakenkti Interneto svetainės darbo stabilumui ir saugumui.

 

Teikėjas vadovaujasi šiais duomenų tvarkymo principais:

Asmens duomenys turi būti duomenų subjekto atžvilgiu tvarkomi teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu (teisėtumo, sąžiningumo ir skaidrumo principas);

Asmens duomenys turi būti renkami nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkomi su tais tikslais nesuderinamu būdu;

Asmens duomenys turi būti adekvatūs, tinkami ir tik tokie, kurių reikia siekiant tikslų, dėl kurių jie tvarkomi (duomenų kiekio mažinimo principas);

Asmens duomenys turi būti tikslūs ir prireikus atnaujinami; turi būti imamasi visų pagrįstų priemonių užtikrinti, kad asmens duomenys, kurie nėra tikslūs, atsižvelgiant į jų tvarkymo tikslus, būtų nedelsiant ištrinami arba ištaisomi (tikslumo principas);

Asmens duomenys turi būti laikomi tokia forma, kad duomenų subjektų tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, nei tai yra būtina tais tikslais, kuriais asmens duomenys yra tvarkomi; asmens duomenis galima saugoti ilgesnius laikotarpius, jeigu asmens duomenys bus tvarkomi tik archyvavimo tikslais viešojo intereso labui, mokslinių ar istorinių tyrimų tikslais arba statistiniais tikslais, įgyvendinus atitinkamas technines ir organizacines priemones, reikalingų siekiant apsaugoti duomenų subjekto teises ir laisves (saugojimo trukmės apribojimo principas);

Asmens duomenys turi būti tvarkomi tokiu būdu, kad taikant atitinkamas technines ar organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo (vientisumo ir konfidencialumo principas);

Duomenų valdytojas yra atsakingas už tai, kad būtų laikomasi aukščiau nurodytų principų, ir turi sugebėti įrodyti, kad jų yra laikomasi (atskaitomybės principas).

Naudojantis trečiųjų šalių paslaugomis, pavyzdžiui, tokiomis kaip Interneto svetainėje esantis „Facebook“ socialinio tinklo įskiepis, gali būti taikomos trečiųjų šalių sąlygos. Pavyzdžiui, „Facebook“ visiems savo naudotojams ir lankytojams taiko Duomenų politiką. Todėl naudojantis tokių trečiųjų šalių paslaugomis rekomenduojama susipažinti su jų taikomomis sąlygomis.

Ši Politika sudaryta vadovaujantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas, toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, kitais Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos teisės aktais.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

Nurodydamas savo asmens duomenis, Jūs sutinkate, kad Teikėjas juos valdys ir tvarkys šioje Politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

Pateikdamas asmens duomenis, Jūs suteikiate Teikėjui teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje Politikoje numatytais tikslais visus asmens duomenis, kuriuos tiesiogiai ar netiesiogiai pateikiate lankydamasis Interneto svetainėje ir naudodamasis jos paslaugomis.

Jūs esate atsakingas, kad Jūsų pateikiami duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Žinomai neteisingų duomenų įvedimas yra laikomas šios Politikos pažeidimu. Jeigu pasikeičia pateikti duomenys, Jūs privalote nedelsdamas juos ištaisyti, o nesant galimybės tai padaryti, apie tai informuoti Teikėją. Teikėjas jokiu atveju nebus atsakingas už žalą, atsiradusią Jums ir (ar) tretiesiems asmenims dėl to, jog nurodėte neteisingus ir (ar) neišsamius asmens duomenis arba nesikreipėte dėl duomenų papildymo ir (ar) pakeitimo jiems pasikeitus.

Registruotų vartotojų asmens duomenų tvarkymas

Teikėjas savo Interneto svetainėje suteikia galimybę registruotis ar užsisakyti naujienlaiškį/užklausos formą ir pan. Registruodamiesi Jūs turite pateikti tokią informaciją:

Vardą;

Įmonės pavadinimą;

Elektroninio pašto adresą;

Telefono numerį;

Adresą;

Teisinis asmens duomenų tvarkymo pagrindas yra BDAR 6 str. 1 d. b) punktas (tvarkyti duomenis būtina siekiant imtis veiksmų duomenų subjekto prašymu prieš sudarant sutartį).

Asmens duomenys surenkami tiesiai iš Registruotų vartotojų arba, šiems sutikus, tokius duomenis automatinėmis priemonėmis Teikėjui perduoda “Facebook”, „Instagram“ ar „Tweeter“ socialiniai tinklai.

 

Asmens duomenų saugojimo tvarka ir terminai

Tvarkydamas ir saugodamas Jūsų asmens duomenis, Teikėjas įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrins asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Registracijos duomenys saugomi tiek, kiek reikia užtikrinti sklandų paslaugų teikimą.

 

Duomenų subjektų teisės

Jūs kaip duomenų subjektas turite teisę bet kada, pateikęs prašymą Teikėjui, susipažinti su Teikėjo tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir sužinoti, kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios

Politikos sąlygų.

Tiek, kiek asmens duomenų tvarkymas grindžiamas sutikimu, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą nedarydamas poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui.

Jei pageidaujate pareikšti pretenziją dėl to, kaip Teikėjas elgiasi su jūsų duomenimis, galite susisiekti su Teikėju el. paštu vbobinas@stampline.lt arba atvykę į Teikėjo buveinę.

Jei nesate patenkinti Teikėjo atsakymu ar manote, kad šis tvarko Jūsų asmens duomenis nesilaikydamas teisinių reikalavimų, Jūs galite pateikti skundą Lietuvos Respublikos Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

 

Baigiamosios nuostatos

Su šia Politika susijusiems teisiniams santykiams taikoma Lietuvos Respublikos teisė.

Interneto svetainės Teikėjas neatsako už žalą, įskaitant žalą, sąlygotą naudojimosi Interneto svetaine trikdžių, už duomenų praradimą ar sugadinimą, atsiradusį dėl paties Jūsų ar trečiųjų asmenų, veikiančių su Jūsų žinia, veiksmų ar neveikimo, įskaitant klaidingą duomenų įvedimą, kitas klaidas, sąmoningą kenkimą, kitokį netinkamą Interneto svetainės naudojimą. Teikėjas taip pat neatsako už prisijungimo ir/ar naudojimosi Interneto svetaine trikdžius ir (ar) jų sąlygotą žalą, atsiradusią dėl trečiųjų šalių veiksmų ar neveikimo, įskaitant elektros, interneto prieigos tiekimo sutrikimus, ir kt.

Teikėjas turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Politiką.

Politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Interneto svetainėje dienos.

Jei po Politikos papildymo ar pakeitimo Naudotojas ir toliau naudojasi Interneto svetaine ir joje teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Naudotojas sutinka su tokiais papildymais ir/ar pakeitimais.

Populiariausios dovanos

Populiariausios verslo dovanos, TOP dovanos – tai, ką dažniausiai renkasi įmonės reprezentacijai. Atributika su...

Žiūrėti daugiau
Gear X 5M metras su lėto / greito įtraukimo funkcija
Nauja
Populiaru
GearX
Gear X 5M metras su lėto / greito įtraukimo funkcija
~ 11,25€
Ukiyo kvepianti žvakė stikliniame inde
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo kvepianti žvakė stikliniame inde
~ 7,85€
Ukiyo deluxe kvepianti žvakė su bambukiniu dangteliu
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo deluxe kvepianti žvakė su bambukiniu dangteliu
~ 13,50€
Ukiyo deluxe namų kvapas
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo deluxe namų kvapas
~ 10,11€
Ukiyo arbatinio ir puodelių rinkinys
Nauja
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo arbatinio ir puodelių rinkinys
~ 56,40€
Ukiyo 3 vnt. serviravimo indelių rinkinys su bambukiniu padėkliuku
Ekologiška
Nauja
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo 3 vnt. serviravimo indelių rinkinys su bambukiniu padėkliuku
~ 30,45€
Ukiyo lėkštės vakarienei, 2 vnt.
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo lėkštės vakarienei, 2 vnt.
~ 30,45€
Ukiyo salotų dubuo su bambukiniais įrankiais
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo salotų dubuo su bambukiniais įrankiais
~ 39,50€
Ukiyo borosilikatinio stiklo grafinas su bambukiniu dangteliu 1.2L
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo borosilikatinio stiklo grafinas su bambukiniu dangteliu 1.2L
~ 21,40€
Urban Vitamin Alameda 10.000 mAh 18W PD energijos talpykla (powerbank)
Populiaru
Urban Vitamin
Urban Vitamin Alameda 10.000 mAh 18W PD energijos talpykla (powerbank)
~ 41,75€
Urban Vitamin Pasadena 20.000 mAh 18W PD energijos talpykla (powerbank)
Populiaru
Urban Vitamin
Urban Vitamin Pasadena 20.000 mAh 18W PD energijos talpykla (powerbank)
~ 54,15€
Aria Wireless Comfort belaidės ausinės
Populiaru
XD Xclusive
Aria Wireless Comfort belaidės ausinės
~ 55,83€
Urban Vitamin Alamo ANC belaidžiai ausinukai
Populiaru
Urban Vitamin
Urban Vitamin Alamo ANC belaidžiai ausinukai
~ 64,30€
Urban Vitamin Napa belaidžiai ausinukai
Populiaru
Urban Vitamin
Urban Vitamin Napa belaidžiai ausinukai
~ 54,15€
Urban Vitamin Byron ENC belaidžiai ausinukai
Nauja
Populiaru
Urban Vitamin
Urban Vitamin Byron ENC belaidžiai ausinukai
~ 41,75€
Urban Vitamin Belmont belaidės ausinės
Populiaru
Urban Vitamin
Urban Vitamin Belmont belaidės ausinės
~ 48,50€
Ukiyo borosilikatinė stiklinė su silikoniniu dangteliu ir rankove
Populiaru
Ukiyo
Ukiyo borosilikatinė stiklinė su silikoniniu dangteliu ir rankove
~ 11,25€

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.